Descriere produs

Personalizați-vă propriile bluze de hochei pentru evenimente, meciuri sau antrenamentele echipei. Încercați unul dintre cei mai buni creatori de tricouri de hochei de pe piață – BallanSportswear pentru a vă crea rapid un aspect unic și profesionist.

La noi puteți personaliza bluzele cu numele jucătorului, logo-ul echipei și numărul acestuia și vă veți detașa cu certitudine în mulțime. Nu există „eu” în echipă, dar cu siguranță există un „noi”. De aceea, bluzele personalizate vă pot uni și mai mult echipa.

Modele propuse

Materialele din care sunt confecționate bluzele de hochei sunt de calitate superioară și oferă flexibilitate optimă în mișcare. Ne asigurăm să creăm pentru dumneavoastră formula corectă care să vă ofere eficiență și durabilitate crescute.

Indiferent dacă sunt clasice, moderne sau pur și simplu cool, vă oferim o gamă largă de modele de design, astfel încât veți fi siguri că veți găsi exact ceea ce căutați.

Fabricăm produse numai la cererea clienților – acest lucru garantează că nimic din ceea ce producem nu este neutilizat. De aceea, nu facem compromisuri când vine vorba de îmbrăcămintea creată de noi. Fiecare produs este elaborat meticulos pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor clienților noștri – de la războinici de weekend la sportivi profesioniști.

Tehnica de imprimare a bluzelor de hochei este cea de sublimare, care garantează o culoare intensă și clară a produsului finit așa încât să arate exact cum vă doriți.

Orice design poate fi adaptat pentru orice bluză de hochei și va fi creat de la zero în fabrica noastră. Trebuie doar să ne contactați specificând detaliile dorite și veți primi o machetă grafică, în cel mai scurt timp posibil.

Doriți o ofertă personalizată sau informații despre echipamentele sportive pe care le oferim?

Solicitați acum oferta noastră de prețuri pentru a comanda echipamente sportive și accesorii personalizate.

Acum poți comanda produsele noastre direct online de pe fan-spot.ro