BallanSportswear este o companie cu brand 100% românesc, care își propune să aducă sportivilor de toate categoriile, țesături de calitate și rezistente, atât pentru antrenamentele cât și concursurile acestora. Lucrăm în mod unic cu imprimarea prin sublimare, ceea ce înseamnă că designul și culorile dumneavoastră pot fi plasate oriunde și oricum doriți pe toate articolele echipei dumneavoastră.

Avantajele de a colabora cu noi

  • Design-ul articolelor noastre este unic și profesional și folosim doar forță de muncă locală și materii prime europene.
  • Țesăturile pe care le utilizăm sunt ușoare, respirabile și rezistente.
  • Comenzile sunt livrate la timp, exact atunci când aveți nevoie
  • Tehnica de personalizare este cea prin sublimare, așadar materialul inițial alb este complet injectat cu cerneluri înainte de a fi tăiat și asamblat. Acest lucru înseamnă că design-urile treningurilor poate atrage privirile
  • Costuri transparente și competitive.

Treningurile pentru femei și bărbați sunt ideale pentru a fi purtate la activități sportive și în petrecerea timpului liber. Treningul poate fi folosit pentru antrenament, ore de educație fizică (sport), sala de fitness, competiții sportive de: volei, baschet, fotbal, handbal, arte marțiale și multe altele.

Fie că practicați fotbalul, baschetul, voleiul, handbalul, ciclismul, atletismul sau orice alt sport, vă asigurăm că treningurile personalizate de la BallanSportswear, vor fi arma dumneavoastră secretă către drumul succesului. Purtându-le, veți fi mereu îmbrăcați pentru a câștiga.

Tabel de mărimi – trening – BĂRBAȚI

Tabel de mărimi – trening – FEMEI

Doriți o ofertă personalizată sau informații despre echipamentele sportive pe care le oferim?

Solicitați acum oferta noastră de prețuri pentru a comanda echipamente sportive și accesorii personalizate.