Acum poți comanda produsele noastre direct online de pe fan-spot.ro

Descriere produs

Pentru suporterii adevărați care dau viață tribunelor, care se identifică cu însemnele și culorile echipei pe care o susțin, pentru băieții entuziaști care își unesc vocile și transmit echipei energia tribunelor, creăm eșarfe personalizate, care nu ar trebui să lipsească din „arsenalul” pentru meci al unui suporter adevărat.

Firma noastră este unul dintre cei mai mari producători de eșarfe imprimate – calitatea materialelor şi a imprimării, viteza de reacţie bazată pe o forţă de producţie semnificativă şi preţurile scăzute făcându-ne extrem de competitivi în acest domeniu.

Producem de asemenea şi mini-eşarfe imprimate decorative (30 x 10 cm), solicitate de suporterii unor cluburi sportive. Acestea se fixează cu două ventuze mici pe ferestre, parbrize, geamurile autovehiculelor etc.

O alta categorie este cea a eşarfelor “fashion” personalizate. Sunt solicitate de regulă de organizatorii unor evenimente (meeting-uri, conferinţe, team-building-uri, congrese etc.), având înglobată discret sigla organizaţiei patronatoare într-un design imaginativ, imprimat pe un material subţire, semitransparent, de tip voal, fiind oferite ca suvenir doamnelor participante. Pentru domni, articolele cele mai solicitate sunt cravatele şi fularele personalizate, ale căror imprimeuri respectă aceleaşi reguli.

Anumite categorii de sportivi, cum ar fi cicliştii, dar şi suporterii unor echipe, solicită alături de tricouri imprimate cu sigle ale cluburilor sau sponsorilor, bandane, baticuri sau banderole imprimate, pe care le poartă pe cap sau în jurul gâtului, promovand astfel anumite imagini sau afirmându-şi apartenenţa la un grup.

Doriți o ofertă personalizată sau informații despre echipamentele sportive pe care le oferim?

Solicitați acum oferta noastră de prețuri pentru a comanda echipamente sportive și accesorii personalizate.

Acum poți comanda produsele noastre direct online de pe fan-spot.ro