Descriere produs

Dacă sunteți într-o echipă de bowling și doriți să achiziționați haine noi sau organizați un eveniment corporativ și căutați ceva de oferit fiecărui participant, tricourile de bowling personalizate pot fi soluția ideală.

Cei interesați de performanța tricourilor noastre de bowling vor fi încântați de disponibilitatea culorilor și a țesăturilor rezistente la umiditate, iar cei care caută stil sunt siguri că o vor găsi în modele noastre bine croite. Un tricou de bowling personalizat pentru fiecare persoană poate completa puzzle-ul unei echipe puternice și unică.

Modele propuse

Tricourile noastre personalizate nu sunt doar pentru bowling, acestea sunt perfecte și pentru echipele de darts, evenimente corporate sau chiar o noapte în oraș.

Dacă nu aveți un logo sau design existent, dar doriți să creați o bluză personalizată, aveți la dispoziție unul dintre designerii noștri talentați, care vă va ajuta să vă aduceți ideea la viață, dar care poate contribui, în același timp cu propriile idei grozave și utile.

Cu un personal experimentat și prietenos, BallanSportswear este aici pentru a se asigura că tricourile dumneavoastră adaugă o notă de stil oricărui eveniment, petrecere sau situație. Vă rugăm să ne întrebați despre prețurile speciale pentru comenzi în regim de urgență, dacă aveți nevoie de tricouri mai rapid.

Doriți o ofertă personalizată sau informații despre echipamentele sportive pe care le oferim?

Solicitați acum oferta noastră de prețuri pentru a comanda echipamente sportive și accesorii personalizate.