Descriere produs

Fanioanele sunt ideale pentru a promova culorile și însemnele unui club sportiv, ale unui ONG, ale unei companii sau chiar însemnele naționale sau ale unor organisme internaționale. Fanioanele imprimate sunt un material promoțional cu impact îndelungat deoarece destinatarul îl va păstra. Este mai degrabă un obiect de colecție care poate fi folosit foarte eficient în scopuri de promovare a imaginii.

Pentru realizarea fanioanelor şi steguleţelor imprimate se folosesc diverse tehnici de imprimare în funcţie de materialul-suport, de imaginile ce trebuie reproduse, de cantităţile comandate sau de preferinţele beneficiarilor.

Modalitatea care s-a impus în ultimul timp şi pentru care am optat este imprimarea digitală prin care se pot obţine imagini complexe, în policromie, la calitate fotografică, cu o mare acurateţe a detaliilor. Această tehnică are avantajul flexibilităţii, putând fi realizate atât cantităţi mici, de câteva bucăţi, cât şi cantităţi medii şi mari.

Finisajele joacă un rol important în aspectul final al produselor de acest gen. Şnururile, ciucurii, franjurii, cusăturile decorative de diferite culori, lănţişoarele, dar şi tijele de lemn sau metalice cu diverse forme de terminaţii, conferă eleganţă şi rafinament pe măsura gradului de protocol sau destinaţiei fanioanelor.

Doriți o ofertă personalizată sau informații despre echipamentele sportive pe care le oferim?

Solicitați acum oferta noastră de prețuri pentru a comanda echipamente sportive și accesorii personalizate.