Descriere produs

Oferim servicii complete de broderie. Serviciile de broderie includ broderie computerizată şi orice tip de broderie personalizată în funcţie de necesităţile clienţilor.

Suntem specialişti în servicii computerizate de broderie personalizată pe orice tip de suport textil. Executăm la comandă o gamă completă de personalizări din domeniul broderiei computerizate, după specificaţiile clienţilor, elementele vizuale dorite şi genul de suport textil pe care se realizează broderia. Ne adresăm atât firmelor care doresc producţii de serie, cât şi clienţilor ce urmăresc realizarea de broderii pentru produse promoţionale, patch-uri, embleme, ecusoane şi alte articole personalizate.

Pornind de la o simpla schita, putem transforma orice imagine intr-o broderie complexa, detaliata, in culori vii. Folosind tehnica de ultima ora, lista de produse ce pot fi brodate incepe de la simple ecusoane, continua cu steaguri nationale sau publicitare si poate fi adaptata la cerintrele si imaginatia dumneavoastra.

Broderia este o artă de decoraţiuni textile cu o îndelungată tradiţie. Astăzi, broderia se realizează cu maşini de brodat automatizate şi computerizate, spre deosebire de secolele în care ea se realiza manual – de aici şi denumirea broderie computerizată. Cei mai mulţi clienţi optează pentru broderie atunci când doresc reprezentarea elementelor personalizate la cea mai bună calitate posibilă şi cu un impact vizual puternic.

Despre broderie în general şi mai ales despre broderia computerizată în special, putem afirma cu certitudine că:

are cel mai bun raport calitate / preţ pentru decoraţiunile textile personalizate şi de serie are o viaţă lungă, nu dispare şi nu se deteriorează după spălări multiple impactul vizual este unul deosebit, iar diferitele unghiuri de lumină aduc strălucire şi conferă nobleţe şi prestanţă elementelor de design orice suport textil compatibil poate afişa o broderie, fie că este vorba de tricouri brodate, ecusoane brodate, broderii personalizate pe îmbrăcăminte şi alte articole vestimentare.

Vă oferim:

 • design broderii
 • crearea de programe de broderie dupa specificatie
 • broderie pe piese croite
 • broderie pe produse gata confectionate
 • broderie pe aplicatii
 • broderie cu aplicare snur
 • broderie in relief
 • broderii termotansferabile
 • broderie pe sepci
 • ecusoane brodate
 • fanioane brodate
 • steaguri brodate

Pentru cei mai mulţi din clienţii care au comandat la noi, rezultatele au depăşit aşteptările chiar şi a celor mai exigenţi dintre ei. Şi asta pentru că broderia computerizată realizată de noi se face cu maşini industriale de ultimă generaţie, special destinate broderiei computerizate, ZSK şi Tajima, ce permit broderia nu doar pe suport textil standard, cum sunt siglele brodate pe tricouri, ecusoane sau steaguri, ci şi pe şepci şi produse cu forme nonstandard sau tubulare.

Modele propuse

Doriți o ofertă personalizată sau informații despre echipamentele sportive pe care le oferim?

Solicitați acum oferta noastră de prețuri pentru a comanda echipamente sportive și accesorii personalizate.