Descriere produs

Steagurile velă sunt ideale pentru maximizarea impactului vizual atât indoor, la evenimente și expoziții, cât și outdoor, la evenimente sportive sau în fața sediului firmei. Steagurile velă se montează foarte ușor, iar varietatea dimensiunilor disponibile și versatilitatea materialului în vederea personalizării oferă o libertate de creație beneficiarului astfel încât produsul să aducă un plus de valoare semnificativ.

Cu un design sofisticat și elegant, ușor remarcabil din prima clipă, steagurile velă reprezintă cea mai nouă formulă de promovare a imaginii companiei dumneavoastră. Folosite atât la evenimente ocazionale, în interior sau exterior, cât și amplasate permanent, în fața mall-urilor, a magazinelor, pe pârtie sau la sediile companiilor, steagurile velă sunt ușor de instalat grație sistemului plug-in, care permite o asamblare ușoară, prin îmbinare telescopică, în numai 3 minute.

Tijele de aluminiu și fibră de sticlă care alcătuiesc sistemul de expunere se inserează direct în tivul materialului, astfel încât estetica desăvârșită a steagurilor velă să nu fie compromisă. Fie că vorbim despre steaguri velă în formă concavă, convexă, oblică, dreaptă sau în formă de lacrimă, acestea se dovedesc a fi o modalitate extrem de versatilă de promovare a mesajelor dumneavoastră publicitare.

Doriți o ofertă personalizată sau informații despre echipamentele sportive pe care le oferim?

Solicitați acum oferta noastră de prețuri pentru a comanda echipamente sportive și accesorii personalizate.